top of page


- Tarot- en Numerologieconsulten
- Personal Coaching
In Nederlands, Engels en Italiaans, ONLINE EN OP KANTOOR)
- TEVENS VERKOOP KRISTALLEN
For this site in English please choose ENGLISH.

NU OOK ONLINE TAROTCONSULTEN EN COACHING
VIA TELEFOON, SKYPE, FACETIME OF WHATSAPP
.

OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN

U KUNT MIJ BELLEN OF MAILEN (ZIE CONTACTGEGEVENS HIERONDER). U KUNT OOK EEN EEN CONSULT/READING IN MIJN WEBSHOP AANSCHAFFEN EN DAARNA MIJ BELLEN OF MAILEN OM SAMEN DATUM EN TIJD AF TE SPREKEN.
BEDANKT.

INFO/OVER MIJ
OVER MIJ

Mijn naam is Nicoletta Tavella, White Crystal Woman, en ik ben geboren en getogen in Italië waar ik op mijn zeventiende begon met het bestuderen van de Tarot. Sinds 1986 woon ik in Nederland waar ik meerdere filosofieën en geneeswijzen zoals Native American Sjamanisme, Reiki, Kristaltherapie, Zen Shiatsu, Fysiognomie en Skenartherapie heb mogen bestuderen. 
Dit heeft mijn leven verrijkt met ervaringen en inzichten die ik dagelijks kan gebruiken en die extra kleur aan mijn consulten geven.
In 2004 en 2006 heb ik Tarot gestudeerd bij Christopher Beaver in de Verenigde Staten. Christopher is een grote Tarot-expert en een zeer wijze en ervaren leraar. 
Tarotkaarten lezen is een van mijn grootste passies. Als ik een consult geef, voel ik me een bevoorrecht en gelukkig mens.

Ik geef ook Italiaanse kookcursussen en workshops (www.cucinadelsole.nl) en ik schrijf over eten en wijn. 

15 jaar lang ben ik tolk en vertaler geweest en ik werk als professionele Italiaanse voice-over. Ik spreek vloeiend Italiaans, Nederlands en Engels.
Mijn manier van consulten geven is geheel "voorspellingsvrij"
Ik geloof dat we onze eigen realiteit (en dus ook onze toekomst) creëren 
met onze keuzes, gedachten en overtuigingen. Wat ik met mijn werk doe is mensen helpen om hun situatie duidelijker te zien zodat ze bewuster en rustiger kunnen kiezen wat de volgende stappen in hun leven zullen zijn. Op deze manier kunnen ze een positieve realiteit manifesteren.

 

Foto: Robert Elsing

Nicoletta Tavella 036LR.jpg
wat is tarot?

Tarotkaarten zijn archetypen die sinds eeuwen worden geraadpleegd om antwoorden op levensvragen te verkrijgen.
De krachtige symboliek van de kaarten stimuleert de natuurlijke intuïtie van de Tarotlezer, 
die deze beelden in duidelijke, praktische taal omzet. Zo kan degene die vragen stelt verstaan wat het antwoord van het Universum is. De lezer, die de "taal" van de kaarten spreekt, werkt dus als een "tolk".
Een Tarotconsult is een “momentopname” van de huidige situatie. Het laat je zien waar je vandaan komt, waar je je nu bevindt op je levenspad en waar je mogelijk naartoe kunt gaan op basis van je keuzes. Het maakt je houding en je beleving van bepaalde situaties duidelijker. Een consult geeft je ook vaak de oplossing voor blokkades, vaste patronen en valkuilen die je tegenhouden om jezelf volledig tot uitdrukking te brengen en om het leven die je echt wilt te manifesteren.

 

Let op: ik doe géén readings over gezondheidsonderwerpen.

COACHING SESSIES

Mijn coachingsessies zijn gebaseerd op oude technieken uit Native American Sjamanisme die ik tijdens de afgelopen 24 jaar heb bestudeerd. Bovendien maak ik gebruik van Tarot/Tarotnumerologie en kristaltherapie. Mijn instinctieve, bijna psychologische benadering wordt ondersteund door mijn sterk ontwikkelde intuïtie en dat stelt me in staat mijn klanten te helpen hun emotionele, praktische en spirituele dilemma's te ontrafelen.

Wil je een één-op-één sessie,

boek deze dan in mijn webshop.

Kristallenwinkel

In mijn webshop vind je ook een kleine collectie kristallen van hoge kwaliteit die ik persoonlijk heb gekozen, gereinigd en opgeladen. Kristallen zijn mooie en krachtige instrumenten die ons kunnen helpen om duidelijkheid in ons leven te creëren, bijvoorbeeld tijdens een meditatie, of om rustiger te worden, ons hart te openen voor liefde, onze financiële situatie positief te beïnvloeden en meer. Als je een mooie steen wilt om mee te mediteren of een set prachtige kristallen, die je kunnen helpen om je welzijn te verhogen, kijk in mijn webshop.

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Er zijn momenten in het leven dat je geen helderheid kunt vinden omdat je teveel aan je hoofd hebt of omdat je de draad van de situatie kwijt bent.


Je kunt je bijvoorbeeld afvragen: "Is dit het juiste moment om een nieuwe baan te zoeken?" en ook "Wat kan ik doen om te krijgen wat ik nodig heb in mijn relatie?"  of nog: "Ik zit  vast in een bepaalde situatie. Hoe kan ik dit doorbreken?". 


Een consult creëert helderheid in dit soort situaties en geeft je een 360° visie op de situatie en de kans om deze beter te begrijpen en aan te pakken.

Je kunt een consult zien als een manier om bepaalde aspecten van je leven bewuster te overwegen en eventuele blinde vlekken te ontdekken.


Ook kan een consult voor bevestigingen zorgen, bijvoorbeeld als je al denkt of hoopt op de goede weg te zijn en heb alleen een klein duwtje nodig om verder te kunnen.

Dat is wat ik voor je kan doen: je daarin helpen met behulp van mijn kaarten en van mijn goed ontwikkelde intuïtie.

 

Alles wat we tijdens een reading bespreken is en blijft strikt geheim.

 


 

six of wands (3).jpg

KOSTEN
Een persoonlijke reading kost € 75,00
en duurt ong. 1 ½ uur.

Een relatiereading (2 personen) kost € 95,00
en duurt ong. 1 ½ uur.

Een coachingsessie kost € 70,00 per uur.
Voor groepstarieven vraag ajb een offerte per e-mail aan.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Klik/tap op de foto's om de teksten te lezen.

Mijn portretfoto's zijn gemaakt door Mirjam Verdonk
 

bottom of page